Corem tecknar tioårigt hyresavtal med SOS International i Köpenhamn

Corem har tecknat ett tioårigt hyresavtal med SOS International avseende 5 160 kvadratmeter kontor i Fairway House, i Köpenhamn. Inflyttning planeras till början av september 2024.

Skriven av Redaktionen 2024-02-14 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fairway House.
Bild: Corem


Kontoret i Fairway House är på tre våningar och kommer att anpassas efter SOS Internationals behov och önskemål, med detaljutformning tillsammans med hyresgästen.

– Vi har länge letat efter rätt lokaler för vårt nya huvudkontor och vi har hittat den i Fairway House, där vi förutom ett centralt läge får en god arbetsmiljö med högt i tak, ljus och trevliga omgivningar. Eftersom vi jobbar med att hjälpa andra är det viktigt att våra medarbetare också mår bra när de är på jobbet, säger Jan Sigurdur Christensen, vd för SOS International.

– Vi är glada över att få välkomna SOS International till Fairway House. Att de uttrycker uppskattning för såväl interiören som läget är extra roligt. Vi ser fram emot ett gott långt samarbete, säger Rutger Arnhult, vd på Corem.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration