Executive Property anställer Jessica Andersson som uthyrningsansvarig

Executive Property utvidgar sitt Malmö-team med en ny uthyrningsansvarig. Det blir Jessica Andersson som kliver in i det Öresundsverksamma bolaget.

Skriven av Redaktionen 2024-02-07 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Jessica Andersson blir ny uthyrningsansvarig på Executive Property.
Bild: Executive Property


Executive Property är ett familjeägt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar i första hand kommersiella fastigheter främst i Öresundsregionen.

– Nu utvecklar vi organisationen och kompletterar vårt team i Malmö med en uthyrningsansvarig. Jag är övertygad om att Jessica Andersson, med sin långa och gedigna erfarenhet av både uthyrning och fastighetsutveckling, kommer bidra till att göra skillnad både för oss och våra hyresgäster, säger Johan Liedholm, fastighetschef på Executive Property.

Att anställa Jessica Andersson innebär en strategisk från satsning Executive Propertys sida för att möta de förändrade kraven från marknaden.

– Jag är välbekant med Executive Propertys fastighetsportfölj i Malmö. Nu ser jag fram emot att bli en del i teamet och arbeta nära hyresgästerna för att utveckla fastigheterna att passa framtidens hyresgäster, säger Jessica Andersson som tillträder sin nya tjänst den 13 februari.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration