Swisslog flyttar sitt nordiska huvudkontor till Gamlestads Smedja

Nu är den tredje hyresgästen för Peab Fastighetsutvecklings kontorshus Gamlestads Smedja i Göteborg klar. I januari 2025 flyttar logistikautomationsföretaget Swisslog sitt nordiska huvudkontor till nya lokaler.

Skriven av Redaktionen 2024-01-31 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Gamlestads smedja.
Bild: Peab


– Vi är glada över att Swisslog väljer att flytta sitt nordiska huvudkontor till Gamlestads Smedja. Det är ett spännande bolag som nu blir en del av utvecklingen av den nya Gamlestaden. Vi har haft en bra och tät dialog och anpassar kontorsytan efter deras framtidsbehov, säger Martin Törsäter, projektchef på Peab Fastighetsutveckling.

Swisslog är ett globalt företag med rötter och huvudkontor i Schweiz. Swisslog jobbar med logistikautomation och omvandlar med hjälp av innovativ robotteknik deras kunders lager och distributionscenter för att uppnå maximal effektivitet. Lösningarna inkluderar bland annat konsulttjänster, konceptstudier och projektimplementering.

– Med Gamlestads Smedja har vi hittat ett kontor som matchar vår identitet och som tillåter oss att förbättra vårt arbetssätt. Området bjuder på utmärkta kommunikationer vilket vi ser är en viktig del i att vara en attraktiv arbetsgivare. Vårt nya kontor ger oss också utmärkta förutsättningar att fortsätta vår tillväxtresa, säger Johan Kristofferson, Head of Sales Nordic, Managing Director Nordic Swisslog.

Swisslog flyttar in i sina nya lokaler i januari 2025 och intar hela plan sju på cirka 1 600 kvadratmeter.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration