Cushman & Wakefield rekryterar från We Work

Cushman & Wakefield förstärker bolaget genom rekrytering av Caroline Stjernberg. Efter drygt fyra år på We Work så återvänder hon till uthyrningsteamet på Cushman & Wakefield.

Skriven av Redaktionen 2023-12-27 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Caroline Stjernberg.
Bild: We Work


Caroline Stjernberg börjar som Senior Leasing Manager. Hon kommer att fokusera på uthyrning av kontorslokaler i Stockholmsområdet.

– Jag är väldigt glad att kunna meddela att Caroline ansluter till oss. Carolines erfarenhet från We Work med en stark kombination av både nationella och internationella kunder gör att vi ser att hon kommer att skapa stora mervärden för både befintliga och framtida kunder. Detta i kombination med hennes driv och personlighet gör att vi är väldigt glada till att hon återvänder till oss, säger Rikard Skoglund, partner och Head of Agency Leasing.

– Att Caroline väljer att återvända till oss är ett kvitto på Cushman & Wakefields starka laganda och varumärke. Vi är väldigt nöjd över denna rekrytering och hälsar Caroline varmt välkommen, säger Karl Persson, vd för Cushman & Wakefield.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration