Göteborgs universitet hyr 3 700 kvadratmeter av Wallenstam

Wallenstam har tecknat hyresavtal med Göteborgs universitet om en lokal på 3 700 kvadratmeter med entré både från Första Långgatan 16 och Andra Långgatan 19. Lokalen ska nu anpassas och byggas om för att skapa fem nya tentasalar med en beräknad inflyttning i januari 2025.

Skriven av Redaktionen 2023-12-27 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Wallenstam har tecknat hyresavtal med Göteborgs universitet om en lokal på 3 700 kvadratmeter med entré både från Första Långgatan 16 och Andra Långgatan 19.
Bild: Wallenstam


Göteborgs universitet grundades redan 1891 och är ett av Sveriges största universitet med över 53 000 studenter och 3 000 forskare, lärare och doktorander. Med närmre 2 000 kurser och över 200 utbildningsprogram är Göteborgs universitet ett av Sveriges topprankade och mest populära universitet.

– Att bidra till att studenter vid Göteborgs universitet kan tentera sina kunskaper i nya effektiva, fina skrivsalar från och med 2025 känns lite extra bra inför framtiden. Vi ser mycket fram emot att välkomna Göteborgs universitet till oss och Långgatorna, säger Marina Fritsche regionchef Göteborg och vice vd Wallenstam.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration