Falck utökar hos Wallenstam

Wallenstam har tecknat hyresavtal med Falck om drygt 1 000 kvadratmeter på Vasagatan 45, alldeles intill Avenyn i Göteborg. Falck är sedan tidigare hyresgäst i huset med en verksamhet inom koncernen och utökar nu lokalytorna på samma adress. Ett centralt läge med närhet till bra kommunikationer var avgörande i valet av lokal.

Skriven av Redaktionen 2023-12-21 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Wallenstams fastighet på Vasagatan 45 i Göteborg.
Bild: Wallenstam


Nu kommer de nya lokalerna att anpassas för verksamheten för att erbjuda en modern och flexibel arbetsplats. Preliminär inflyttning är beräknad till hösten 2024.

– Vi ser fram emot att samla fler av våra verksamheter på en och samma adress i Göteborg, vilket kommer att skapa bättre och tryggare leverans för våra kunder. Att ha alla våra verksamheter inom hälsa och krisstöd under samma tak ser vi bara fördelar med. Vi har haft ett gott samarbete med Wallenstam och ser fram emot att fortsätta det, säger Aleksandra Garbeska, regionchef Region Syd.

– Avenyområdet är eftertraktat för kontorshyresgäster och vi är väldigt glada över att välkomna Falck till nya kontorslokaler här, säger Marina Fritsche regionchef Göteborg och vice vd Wallenstam.

– Ett centralt läge med bra kommunikationer i närheten är en mycket viktig faktor för oss då det underlättar för våra kunder. Samtidigt kommer vi att fortsätta ha lokaler som ligger både i de södra som norra delarna av Göteborg, säger Aleksandra Garbeska.

Med 1 000 experter på närmare 100 enheter över hela landet är Falck Sveriges mest kompletta leverantör av tjänster inom hälsa och arbetsliv. I över 100 år har bolaget arbetat med fokus på trygghet, hälsa och hållbarhet för människor, företag och samhället.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration