Susan Strömbäck blir ny affärschef för kontor Stockholm city hos Vasakronan

Susan Strömbäck, i dag fastighetsutvecklare på Vasakronan, blir ny affärschef för affärsområde Stockholm City. Hon tillträder sin nya roll den 1 februari 2024.

Skriven av Redaktionen 2023-12-13 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Susan Strömbäck.
Bild: Gustav Kaiser


Susan Strömbäck har en teknisk bakgrund med inriktning på fastighetsförvaltning från KTH och har drygt 20 års erfarenhet av uthyrning, kundansvar, fastighetsutveckling och ledarskap. Hon började på Vasakronan 2007 som Fastighetschef och har sedan 2013 haft en roll som fastighetsutvecklare med ansvar för utvecklingen av bland annat Sergelgatan och kvarteret Nya Kronan i Sundbyberg.

– Intresset för den här rollen har varit stort både externt och internt och jag är glad att Susan har tackat ja. Hon har den erfarenhet och de förmågor som behövs för att fortsätta driva affären och utvecklingen av våra stråk och områden i Stockholm city vidare på ett bra sätt, säger Anna Nordin, chef Stockholm på Vasakronan.

Vasakronans fastighetsportfölj i Stockholm motsvarar ett totalt marknadsvärde om cirka 126 miljarder kronor och består av fyra affärsområden, City, Nord, Syd och Öst. Affärsområde City omfattar fastigheter motsvarande cirka 54 miljarder.

Susan Strömbäck efterträder Martin Sandgärde som tidigare i år aviserade att han hade för avsikt att lämna bolaget för en roll hos Nrep.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration