CBRE rekryterar ny vd för rådgivningsverksamheten i Sverige

CBRE har rekryterat Daniel Hummel som vd till CBRE Sweden AB för att leda rådgivningsverksamheten i Sverige. Han kommer närmast från Stockholm Corporate Finance.

Skriven av Redaktionen 2023-12-06 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Daniel Hummel.
Bild: CBRE


Daniel Hummel ansluter till CBRE från Stockholm Corporate Finance, en svensk, oberoende och privatägd finansiell rådgivare. Han har även mångårig ledarerfarenhet från Swedbank där han haft olika befattningar, senast som Head of Strategy, Swedbank Markets. Han har från Swedbank gedigen erfarenhet från Real Estate Investment Banking. Han har en exceptionell meritlista inom banksektorn och kombinerar detta med starka strategiska och ledarskapsegenskaper.

– Vi är glada över att välkomna Daniel till CBRE för att leda och utveckla vår verksamhet inom Advisory i Sverige. CBRE:s svenska verksamhet har utvecklats bra trots utmaningarna på marknaden och vi ser en enorm potential att ytterligare stärka och förbättra vår kapacitet för kunder i Sverige och över hela Norden, säger Colin Waddell, vd Norden, CBRE.

– Jag är stolt över att vara en del av CBRE:s globala fastighetsplattform och att leda den svenska verksamheten i vår ambition att säkerställa förstklassiga tjänster i Sverige och över hela Norden. Jag är också stolt över att gå med i ett fantastiskt team av experter och arbeta nära tillsammans för att ständigt förbättra kunderbjudandet och säkerställa att vi levererar exceptionella kundresultat, säger Daniel Hummel, vd för Advisory Services, CBRE Sweden.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration