Kry förlänger avtal i Bonnierhuset

Kry tecknar ett treårsavtal i nya anpassade lokaler i Bonnierhuset i Stockholm.

Skriven av Redaktionen 2023-11-22 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Bonnierhuset.
Bild: Bonnier Fastigheter


Kry är både ett fysiskt och digitalt vårdbolag och ställer höga krav på sina lokaler, inte minst genom sitt digitala arbetssätt. Kry har i nära samarbete med Bonnier Fastigheter skapat, inte bara en stabil grund för Krys nuvarande verksamhet, utan också en plattform för framtida tillväxt och innovation i Bonnierhuset. Kry har en relation till Bonnier Fastigheter sedan 2017 då man tecknade sitt första hyresavtal.

– Vi är glada över att Kry väljer att fortsätta sin närvaro hos oss i Bonnierhuset. Det visar på en stark och förtroendefull relation. Bonnier Fastigheter är dedikerade till att fortsätta erbjuda högkvalitativa och flexibla kontorslösningar som stöder våra hyresgästers behov och ambitioner, säger Viktor Bäckman, förvaltare, Bonnier Fastigheter.

– Vi är väldigt glada att vi tillsammans med Bonnier Fastigheter hittat en lösning för att kunna vara kvar i Bonnierhuset. I en föränderlig omvärld är det tryggt att ha en bra relation med en långsiktig fastighetsägare som är lyhörda för våra förändrade behov. Vi ser fram emot att tillträda våra nya lokaler efter årsskiftet, säger Maria Nidefeldt, VP Operations, Kry.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration