Internationell byrå flyttar in i Skanskas Epic

Den 1 november slog Mazars, som är en internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå, upp dörrarna på ny adress i Malmö. Skanska Fastigheter Malmö har tecknat hyresavtal med Mazars om 725 kvadratmeter i Epic på Nordenskiöldsgatan.

Skriven av Redaktionen 2023-11-08 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Epic i Malmö.
Bild: Skanska


Skanskas kontorshus Epic är beläget på Universitetsholmen i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet och bara ett stenkast ifrån Malmö Centralstation. Under hösten har lokalerna anpassats och inretts för att passa Mazars verksamhet och arbetssätt.

– Det ska bli jättespännande att få se det färdiga kontoret som vi sett växa fram under hösten. Jag tror att det kommer bli ett lyft för oss med nya, moderna lokaler som är mer anpassade efter hur vi jobbar idag, säger Helene Sjöström, kontorsområdeschef för Mazars region Skåne Syd.

Epic är utformat med människors hälsa och välmående i fokus. Byggnaden är hälsocertifierad enligt den internationella standarden WELL och hållbarhetscertifierad enligt LEED Platinum. På entréplan finns ett grönskande atrium med restaurang, coworking, reception samt cykelhotell, duschar och omklädningsrum för att underlätta för hållbart resande.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Mazars Malmökontor till Epic. Mazars fokus på en hållbar och hälsosam arbetsplats med smarta, digitala lösningar stämmer väl överens med Epics profil, säger Sofia Ekerlund, uthyrnings- och marknadschef Skanska Fastigheter Malmö.

– Mazars tillväxtresa fortsätter och med den vill vi också skapa de bästa förutsättningarna vi kan för våra medarbetares arbete och sociala gemenskap genom att erbjuda moderna, inspirerande och hållbara kontor, säger Karin Westerlund, vd för Mazars i Sverige.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration