Diös hyr ut till Inexchange i Östersund

I juni 2024 flyttar fintechföretaget Inexchange in i sina nya lokaler om drygt 1500 kvadratmeter på Söder i Östersund. Diös är hyresvärd och har utvecklat kontoret åt bolaget.

Skriven av Redaktionen 2023-11-08 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fastigheten Rudan i Östersund.
Bild: Diös


Vid årsskiftet slås fintechbolagen Scancloud och Inexchange samman, som båda ingår i Visma-koncernen och har tjänster för hantering av fakturor och andra slags affärsdokument. I och med sammanslagningen satsar man vidare i Östersund och flyttar till sommaren till nya moderna lokaler som är bättre anpassade till deras verksamhet och samtidigt möjliggör framtida expansion.

Diös och Inexchange har tecknat ett grönt hyresavtal, det innebär att man tillsammans sätter ramarna för gemensamma insatser som ska bidra till minskad miljöpåverkan och energianvändning i den yta som omfattas av kontraktet.

– Det är mycket roligt att få välkomna Inexchange till oss på Söder och att utveckla deras drömkontor till en modern mötesplats med möjlighet till framtida expansion. Det ger nya flöden till härliga Söder och en kreativ och utvecklande miljö för Inexchanges medarbetare, säger Crister Jaarnek, uthyrare, Diös Östersund.

– Vi ser verkligen fram emot att flytta in i det nya kontoret. Ett kontor där vi alla trivs, som lockar till möten och kreativitet och som rimmar väl med vårt varumärke är viktigt för oss, säger Ola Widegren, vd för Inexchange och Scancloud.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration