Envac väljer Sickla för sitt nya kontor

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal omfattande cirka 600 kvadratmeter med Envac Sweden, som flyttar sitt svenska huvudkontor från Hammarby sjöstad till Sickla.

Skriven av Redaktionen 2023-10-25 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Atrium Ljungberg tecknar nytt hyresavtal i Sickla.
Bild: Hanna Widell/Atrium Ljungberg


Envac är ett innovativt företag inom den globala industrin för automatiserad insamling av avfall, och står bland annat bakom uppfinningen av sopsugen. Bolaget driver utvecklingen av framtidens återvinning och resurssmart avfallshantering, med visionen att skapa smartare städer, förbättra livskvalitén idag och lämna en grönare planet för kommande generationer.

– Vi ser verkligen fram emot att flytta till Sickla. Läget är strategiskt helt rätt för oss. Det är lätt att ta sig hit och här finns också ett brett utbud av restauranger och service samtidigt som det är nära till grönområden och träningsmöjligheter, vilket uppskattas av våra medarbetare. Vi har haft ett väldigt bra samarbete med Atrium Ljungberg och ser ett stort värde i att ha en hyresvärd som själva också förvaltar sina fastigheter, säger Lotta Walldoff, koordinator på Envac.

– Det är fantastiskt kul att Envac väljer att flytta hit. Sickla står ju inför en spännande utvecklingsfas med stort fokus på just hållbar stadsutveckling. Därför känns det extra kul att ett bolag som Envac, med tydlig vision om att skapa smartare städer, väljer att etablera sig just här. Det skapar möjligheter för synergier och ytterligare innovationskraft, säger Mikael Gillerlöv, fastighetschef på Atrium Ljungberg i Sickla.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration