Kallursystrarnas träningstjänst Vibes hyr hos Diös

Kontor, studio och gott om öppna ytor – så utformas träningstjänsten Vibes nya lokal i centrala Falun. I takt med att tjänsten vuxit har behovet av en större och mer funktionell yta ökat och i december tar de plats hos Diös på Holmgatan 11.

Skriven av Redaktionen 2023-10-25 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Jenny och Sanna Kallur utanför det blivande kontoret på Holmgatan.
Bild: Diös


Det var en idé om att göra hemmaträningen lite snällare och roligare som fick systrarna Sanna och Jenny Kallur att utforma träningstjänsten Vibes i slutet av 2020. Vibes erbjuder ett bibliotek av träningspass, yogaklasser, livepass och annat träningsrelaterat innehåll. Ett stadigt ökande intresse för plattformen har resulterat i fler medarbetare och att bolaget vuxit ur sina nuvarande lokaler.

– Vi vill skapa en plats med skön stämning där vi kan jobba fokuserat och producera träningsinnehåll men också då och då kunna bjuda in våra medlemmar till fysiska träffar, säger Jenny Kallur, grundare, Vibes.

– Det känns häftigt att utforma Vibes nya kontor i en lokal med mycket historia och fina detaljer från förr. Från restaurang Holmens tid framhäver vi bland annat det guldfärgade taket som blir en cool kontrast mot den moderna och funktionella inredningen. Vi är glada över att välkomna Vibes till oss och önskar dem varmt lycka till på sin nya adress, säger Maria Jälmestål, kommersiell förvaltare, Diös Falun.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration