Corem hyr ut till Unique Cosmetics i Västberga

Corem hyr ut en verksamhetsanpassad pruduktionslokal i Västberga, Stockholm, på cirka 2 200 kvadratmeter till hår- och hudvårdsproduktföretaget Unique Cosmetics Sweden AB. Byggnaden var tidigare lager.

Skriven av Redaktionen 2023-10-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fastigheten Dagskiftet 2 i Västberga.
Bild: Corem


Unique Cosmetics, som tillverkar hår- och hudvårdsprodukter för hotell och detaljhandeln, har flyttat in i fastigheten Dagskiftet 2 i Västberga, som konverterats från lagerlokal till produktionslokal. Corem har ett sjuårigt avtal med Unique Cosmetics.

– Vi är glada över förtroendet från Unique Cosmetics. Genom nära samarbete har vi tillsammans omvandlat en äldre lagerlokal till en modern produktionslokal som möter deras behov. Att arbeta i nära samarbete med hyresgästen är viktigt för oss, säger Jan Salmelin, affärsenhetschef Stockholm Syd Logistik på Corem

– Våra nya lokaler hjälper oss att expandera och fortsätta tillverka hår- och hudvårdsprodukter med stort fokus på design, miljö och kvalitet. Vi kan nu behålla våra små produktioner men samtidigt kunna producera till stora kunder med kontinuitet och absolut punktlighet, säger Oscar Branelius, produktionschef på Unique Cosmetics.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration