Louise Schaldermose ny ansvarig för uthyrning på Heimstaden

Heimstaden har tillsatt Louise Schaldermose som ny chef för uthyrning. Hon kommer att vara hyresansvarig för bolagets samtliga regioner.

Skriven av Redaktionen 2023-09-27 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Louise Schaldemose.
Bild: Heimstaden


Louise Schaldemose tillträder sin nya roll den 1 oktober och kommer att stödja ett erfaret team av lokala uthyrningschefer på Heimstadens alla orter.

Med över åtta års erfarenhet av uthyrning och förvaltning på Ikano och hemma i Köpenhamn, Danmark, kommer Schaldemose att bidra med värdefull kunskap till Heimstadens uthyrningsteam.

– Med Louises långa erfarenhet av att professionalisera och digitalisera uthyrningsresan passar hon perfekt för att driva Heimstadens Uthyrningsteam framåt. Jag är väldigt glad över att ha henne ombord, säger Eddo Rats, operativ chef, Heimstaden.

– Jag ser fram emot att få vara med i Heimstaden och ser särskilt fram emot att lära känna de lokala organisationerna och bidra till en effektivare och digitaliserad uthyrningsresa, säger Louise Schaldemose, tillträdande uthyrningschef Heimstaden.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration