Castellum hyr ut 5 100 kvadratmeter i Brunna

Castellum och DS Smith tecknar ett hyresavtal på Mätarvägen 43 i Brunna, på 5 144 kvadratmeter. Hyresavtalet sträcker sig till januari 2031.

Skriven av Redaktionen 2023-09-14 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

DS Smith blir hyresgäst hos Castellum.
Bild: Castellum


– Vi är glada över att välkomna ytterligare ett nytt spännande företag, DS Smith, till området. Våra moderna, effektiva lokaler med bra prestanda som dessutom har en solcellsanläggning på taket kommer passa DS Smith verksamhet som handen i handsken, säger Sven Stork, region-vd i Stockholm.

DS Smith är en ledande leverantör av hållbara förpackningslösningar som verkar globalt. Flytten till Brunna är en satsning för region Stockholm/Mälardalen där DS Smith ökar sin befintliga lageryta för att bättre kunna ge service åt kunderna inom denna region. DS Smith tillträder lokalen den 1 februari 2024.

– Vi anser att Brunna är ett perfekt läge för oss logistiskt, vi har ett flertal befintliga kunder inom detta område och lokalen i sig med solpaneler och LED belysning passar in i vår strategi att vara en ledande leverantör av hållbara förpackningslösningar, säger Fredrik Axelsson, DS Smith.

I Brunna, norr om Stockholm, utvecklas just nu ett av Stockholms bästa logistikområden med moderna och flexibla lokaler för lager, logistik, industri och handel på ett strategiskt läge. Castellum äger drygt 180 000 kvadratmeter bebyggd och byggbar mark i Brunna, fördelat på sex fastigheter.

CBRE har varit rådgivare åt DS Smith i affären.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration