Clas Ohlson återvänder till centrala Sundsvall – öppnar hos Diös

Nu är det klart att Clas Ohlson etablerar sig i centrala Sundsvall igen. Adressen blir granne med Åhléns på Storgatan, med egen entré från gatuplan. Fastighetsägaren Diös påbörjar nu utvecklingen av den 1 300 kvadratmeter stora butikslokalen att stå klar för inflyttning till i höst. Beräknad öppning sker i april 2024.

Skriven av Redaktionen 2023-08-30 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Clas Ohlson öppnar hos Diös.
Bild: Diös


Clas Ohlson erbjuder prisvärda och praktiska produkter för hemmafix. Bolaget grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. I dag är det ett av Sveriges största detaljhandelsbolag med kunder på tre marknader. Återetableringen i Sundsvall city blir en butik om 1 300 kvadratmeter med entré från Storgatan 32, på två våningar som binds samman genom rulltrappa. Butiken tar därmed över delar av 24 Fitness-lokalen på Sjögatan 23.

– Det känns fantastiskt att få hälsa Clas Ohlson tillbaka till Sundsvall city. Staden är under stark utveckling med stora etableringar både i centrum och utanför, vilket ger förutsättningar för ökade flöden av människor. De är en viktig aktör och ett starkt varumärke som bidrar till att öka stadskärnans attraktivitet. Vi har haft en dialog under en tid och har nu hittat ett perfekt läge för denna etablering. Nu ser vi fram emot öppning i höst, säger Maryanne Karlsson, kommersiell förvaltare, Diös Sundsvall.

– Det känns otroligt roligt att vara tillbaka i Stenstan igen och vi vet att vi har varit väldigt efterlängtade. Vi har nästan dagligen fått frågor om när vi ska komma tillbaka till stan. Med den nya butiken får vi ett riktigt bra läge där många människor rör sig. Butiken blir ett bra komplement till vår butik i Birsta och vi ser fram emot att bli ännu mer tillgängliga för Sundsvallsborna med prisvärda, praktiska och hållbara lösningar för hemmafixet, säger Andreas Helgesson, Country Operations Manager på Clas Ohlson.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration