Warner Bros flyttar till nya lokaler hos Svenska Hus

Svenska Hus har specialanpassat fastigheten för Warner Bros på Marieholmsgatan 42 i Göteborg och nu i juli flyttade Warner Bros sin Tv-produktion och in till de nära 3 000 kvadratmeter stora lokaler som Svenska Hus skapat genom att bygga om sin fastighet.

Skriven av Redaktionen 2023-08-23 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Warner Bros nya lokaler i Gamlestaden i Göteborg.
Bild: Svenska Hus


Warner Bros Sverige är ett av landets största produktionsbolag och producerar program som "Bingolotto", "Postkodmiljonären", "Lotta på Liseberg", "Bachelor", "Jills Veranda" och en rad andra produktioner.

– Flytten har gått över förväntan och vi är mycket nöjda med våra lokaler. Hela processen med Svenska Hus har fungerat väldigt väl och nu ser vi verkligen fram emot vår premiär av programmet Bingolotto den 27 augusti, säger Johan Morén på Warner Bros. International Television Production Sverige.

Projektet har utvecklats och förvaltas av Svenska Hus där systerbolagen MVB varit byggentreprenör, Wangeskog maskinuthyrare och ANLAB markentreprenör.

Henrik Sjölin, utvecklingsansvarig på Svenska Hus i Göteborg välkomnar hyresgästen.

– Allt har gått bra och enligt plan. Det känns riktigt bra att projektet är färdigställt. Vi har haft ett mycket fint samarbete under hela perioden. Det är väldigt roligt att nu se det färdiga resultatet när Warner Bros är inflyttade och att kunna välkomna bolaget till sina nya lokaler. Vi hoppas produktionsbolaget kommer att trivas hos oss under en lång tid framöver, säger han.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration