Fortinova tecknar hyresavtal med Recycling Partner RP i Göteborg

Fortinova har tecknat ett åttaårigt hyresavtal med Recycling Partner RP i Göteborg AB avseende en yta om 3 000 kvadratmeter inom fastigheten Högsbo 6:8 i Göteborg. Recycling Partner satsar nu för framtiden och flyttar till större lokaler. Detta för att skapa en plats med fler möjligheter för kunder och ökad efterfrågan. Inflyttning sker den 1 mars 2024.

Skriven av Redaktionen 2023-08-02 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fortinova tecknar hyresavtal i Göteborg.
Bild: Fortinova


– Flytten till större och mer verksamhetsanpassade lokaler ger oss möjligheten att ta vår affärsidé ett steg vidare. Med missionen att minska slöseriet och få företag att se även begagnade kontorsmöbler som en resurs, ser vi möjligheter att tillsammans med Fortinova kunna göra stor skillnad i regionens hållbarhetsarbete, säger Andreas Andersson, vd för Recycling Partner RP.

– Vi är väldigt glada för vårt nya samarbete med Recycling Partner i Högsbo. RP är ett spännande bolag som ligger rätt i tiden med återbruk och uthyrning av kontorsmöbler genom smarta lösningar för hållbar inredning till företag, säger Richard Jande, kommersiell förvaltare på Fortinova.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration