Nybildad arkitektbyrå till Fatburen

Crown Nordic Management och JLL hyr ut 300 kvadratmeter i Fatburen till nybildade arkitektbyrån Studio Stockholm Arkitektur.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-06-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Nybildade arkitektbyrån Studio Stockholm Arkitektur flyttar in i Fatburen.
Bild: JLL


Byrån flyttar in i det egenritade visningskontoret, som nyligen invigdes. Studio Stockholm Arkitektur grundades i mars 2014 och har redan vuxit till tolv medarbetare.

– Vi är oerhört glada över att få flytta in i Fatburen, det känns som att komma hem eftersom vi har varit så pass involverade i projektet sedan länge och nu kommer att sitta mitt i den pågående förvandlingen. Vi ser fram emot att på nära håll följa hur vår vision tar form, säger Carl-­Michael Bonde på arkitektbyrån.

Lediga lokaler i Stockholm


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Folktandvården drar söderut Folktandvården drar söderut Gott om lediga lokaler i Kista Gott om lediga lokaler i Kista Årets tillväxtkommun Sundbyberg växer så det knakar Årets tillväxtkommun Sundbyberg växer så det knakar Stigande hyresnivåer att vänta i Stockholm Stigande hyresnivåer att vänta i Stockholm Solna - outstanding i landet som näringslivskommun Solna - outstanding i landet som näringslivskommun Utvecklingsområden populära i Stockholmsregionen Utvecklingsområden populära i Stockholmsregionen