Wästbygg flyttar huvudkontoret

I början på nästa år flyttar det ledande byggbolaget Wästbygg Gruppen in hos Technopolis Ullevi på en yta om totalt 1 330 kvadratmeter.

Skriven av Redaktionen 2023-06-22 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Technopolis Ullevi.
Bild: Technopolis


Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar, med en stark inriktning på hållbarhet. När de gjorde en översyn av framtida lokalbehov kom de i kontakt med Technopolis, som har sitt campus i samma område som deras nuvarande kontor. Att hitta en lokal med bra läge och förutsättningar till samarbeten som samtidigt går i linje med de egna hållbarhetskraven har varit viktigt för Wästbygg Gruppen. Vilket Technopolis har kunnat möta, enligt ett pressmeddelande.

– Vi har haft en bra kundupplevelse med Technopolis från start. De har varit tillmötesgående och har kunnat uppfylla våra specifika önskemål, och vi upplever att de ser fram mot att ha oss som hyresgäst, säger Jonas Jönehall, vd och koncernchef på Wästbygg Gruppen.

Det nya kontoret, som blir Wästbygg Gruppens huvudkontor, med en yta på 1 330 kvadratmeter, planeras att vara färdigt för inflyttning under början av 2024.

– För oss var det den geografiska placeringen, kringservicen och möjligheten till att vara med och påverka planlösningen som ledde till att vi valde Technopolis Ullevi. Hit kan man enkelt ta sig med både bil och kollektivtrafik och i området finns också ett stort utbud av bland annat restauranger och hotell, fortsätter Jonas Jönehall.

För Technopolis blir Wästbygg Gruppens inflyttning ytterligare ett bevis på att de lyckas möta den efterfrågan som finns på marknaden. Att erbjuda tjänster som ger kunderna möjlighet att anpassa och designa sina lokaler efter sina specifika behov är en integrerad del av Technopolis affärsstrategi.

– Vi är stolta över att välkomna Wästbygg Gruppen till vårt campus och ser fram emot ett bra samarbete framöver. De är en efterlängtad kund och vi tror och hoppas att de kommer trivas bra i sina lokaler, säger Johan Herner, Business Unit Director på Technopolis Ullevi i Göteborg.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration