Säkra hyr av Afa Fastigheter

Försäkringsförmedlaren Säkra har tecknat hyresavtal om cirka 2 000 kvadratmeter kontorslokaler i fastigheten Lönnen. Lönnen är en kontorsfastighet som ligger i korsningen av Sturegatan och Karlavägen på Östermalm i Stockholm.

Skriven av Redaktionen 2023-06-22 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fastigheten Lönnen är en kontorsfastighet som ligger i korsningen av Sturegatan och Karlavägen på Östermalm i Stockholm.
Bild: Afa Fastigheter


Säkra flyttar in på tre våningsplan om totalt 1 927 kvadratmeter i maj 2024. Enligt Helena Dahllöf, HR-chef på Säkra, är flytten en naturlig följd av företagets fortsatta tillväxt:

– Vi har under de senaste åren tredubblat vår personalstyrka. I de nya större lokalerna mitt i centrala Stockholm kan vi skapa en flexibel och modern mötesplats för våra medarbetare med utrymme för fortsatt tillväxt, säger hon.

– Vi har haft stort intresse för de lediga lokalerna i fastigheten och vi är glada att Säkra flyttar in hos oss, säger Erika Wallner, uthyrningsansvarig på Afa Fastigheter.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration