En fjärdedel uthyrt i Corems Manhattanprojekt

Corem har tecknat hyreskontrakt med Patis Bakery avseende cirka 190 kvadratmeter i entréplanet av projektfastigheten 28&7 i New York. Hyresgästen, en bagerikedja, kommer att flytta in under det första kvartalet 2024 och hyrestiden är 15 år.

Skriven av Redaktionen 2023-06-14 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

28&7.
Bild: Corem


28&7, en modern kontorsbyggnad om totalt 12 våningar belägen i hörnet av 7th Avenue och 28th Street i Chelsea på Manhattan, är Corems näst största pågående projekt och utvecklas i samarbete med GDS Development Management (GDSNY). Byggnaden är certifierad enligt LEED Gold och erbjuder såväl service i bottenvåningen som kontorsytor med den senaste teknologin vad gäller luftkvalitet och beröringsfria system. Fasaden är klädd med element i svartglaserad terrakotta.

– Vi är mycket glada att kunna tillkännage detta hyresavtal med Patis i 28&7. Patis bidrar på ett utmärkt sätt till den höga servicenivå vi vill erbjuda våra hyresgäster i 28&7, säger Eva Landén, vd på Corem.

Det totala årliga kontraktsvärdet för Corems samtliga hittills tecknade hyresavtal i USA uppgår till drygt 13 miljoner dollar. I och med denna uthyrning är 26 procent av den uthyrningsbara ytan i 28&7 nu uthyrd.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration