Klaravik flyttar till Wihlborgs fastighet i Lund

I december 2023 flyttar nätauktionsföretaget Klaravik sin utvecklingsverksamhet i Lund till Posthornet 1 intill Lund C. Avtalet omfattar tre år.

Skriven av Redaktionen 2023-06-07 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Wihlborgs tecknar nytt avtal vid Lunds centralstation.
Bild: Alexander Olivera


I Posthornet 1 kommer Klaravik att hyra 550 kvadratmeter. Fastigheten ligger alldeles intill Lund C och granne med kommunhuset Kristallen, med kollektivtrafikmöjligheter och service bokstavligen runt hörnet. För närvarande pågår den andra etappen, 9 000 kvadratmeter, i utvecklingen av Posthornet 1 med ännu ett tillskott av moderna kontorslokaler. Etappen kommer att färdigställas i slutet av 2025.

– Det här blir perfekt! En modern och fräsch lokal som passar våra behov och vår tillväxt har vi letat efter ett tag. Vi ser fram emot att flytta in, säger Jonas Egidius, CTO på Klaravik.

– Posthornet 1 är en riktig pärla med stora, flexibla och moderna kontorslokaler mitt i centrala Lund. Här kommer Klaravik att få många spännande grannar och en trivsam miljö. Vi ser också fram emot att färdigställa den andra etappen av fastigheten, som innebär ännu bättre möjligheter för hyresgästerna att växa hos oss, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration