Croisette får uthyrningsuppdrag av Mileway

Croisette Real Estate Partner har fått uppdraget av Blackstone-ägda Mileway att leda uthyrningen av totalt 66 000 kvadratmeter lager- och logistik i Stenby-Finnslätten i Västerås.

Skriven av Redaktionen 2023-05-31 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Croisette får uppdrag i Västerås.
Bild: Croisette


Fastigheten ligger i ett attraktivt industriområde, ett stenkast från både E18 och riksväg 56 och består i dag av en logistikbyggnad med en uthyrningsbar yta om cirka 41 000 kvadratmeter och en planerad byggnad upp till 25 000 kvadratmeter. Fokus i uthyrningsprocessen kommer att ligga på verksamheter med behov av lager, logistik och produktion.

– Västerås fortsätter växa och vi är stolta över att kunna erbjuda lokaler mellan 2 000 – 25 000 kvadratmeter, till lokala företag i expansiva Stenby-Finnslätten. Lokalerna lämpar sig perfekt för både logistik/lager såväl som till skräddarsydda produktionslokaler. Tillsammans med Croisettes närvaro och kunskap om den lokala marknaden erbjuder vi lösningar som passar den lokala efterfrågan på strategiskt placerade, hållbara och moderna ytor, säger Anton Blidhem, Senior Asset Manager, Mileway.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration