Technopolis hyr ut i Göteborg

BIG Travel är Technopolis senaste hyresgäst på campuset Ullevi i Göteborg. BIG Travels nya kontor är på 354 kvadratmeter.

Skriven av Redaktionen 2023-05-11 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Technopolis Ullevi.
Bild: Technopolis


BIG Travel är en av Nordens ledande affärsresebyråer och kommer närmast från ett kontor i Mölndal. Deras nya kontor hos Technopolis campus Ullevi i Göteborg är på 354 kvadratmeter är mer anpassat till BIG Travels behov.

– Det som framför allt lockade var först och främst läget, men sedan blev det faciliteterna, lokalen och det fantastiska bemötandet från Technopolis som blev avgörande. Att vi dessutom fått egna kunder på campuset sedan vi flyttade in är såklart också en stor bonus, säger Lelle Zetterblad, Head of Travel på BIG Travel.

– Vi är glada över att välkomna BIG Travel som ny hyresgäst hos oss. Vårt mål är hela tiden att kunna erbjuda bra servicelösningar till våra kunder och att få fortsatt förtroende hos såväl nya som gamla kunder är det som driver oss framåt, säger Johanna Bergendahl, Account Manager på Technopolis Ullevi.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration