Hälften uthyrt i Corems New York-kontor

Corem har tecknat ytterligare ett hyreskontrakt avseende cirka 605 kvadratmeter kontorsyta i projektfastigheten 1245 Broadway i New York. Hyresgästen, ett finans- och teknikföretag, kommer att flytta in under det första kvartalet 2024 och hyrestiden är fem år.

Skriven av Redaktionen 2023-05-11 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

1245 Broadway.
Bild: Michael Young


1245 Broadway, en kontorsbyggnad om totalt 23 våningar belägen i hörnet av Broadway och 31st Street på Manhattan, är Corems största pågående projekt och utvecklas i samarbete med GDS Development Management (GDSNY). 1245 Broadway har designats av Skidmore, Owings & Merrill och har arkitektoniska fasadelement av platsgjuten betong, en privat klubb, cateringservice och panoramautsikt över Manhattan. Byggnaden certifieras enligt LEED Gold och erbjuder kontorsytor med den senaste teknologin vad gäller luftkvalitet och beröringsfria system.

– Vi är glada att välkomna ytterligare ett strategiskt teknik- och finansbolag till 1245 Broadway. Hyresgästmixen i fastigheten fortsätter att mogna och diversifieras, och befäster 1245 Broadway som film-, media- och teknikhuvudkontor på Manhattan, säger Eva Landén, Corems vd.

Det totala årliga kontraktsvärdet för Corems samtliga hittills tecknade hyresavtal i USA uppgår till cirka 13 miljoner dollar. I och med denna uthyrning är 54 procent av den uthyrningsbara ytan i 1245 Broadway nu uthyrd.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration