Corem hyr ut till Lantmäteriet i Västerås

Corem har tecknat ett sexårigt avtal med Lantmäteriet avseende uthyrning om 448 kvadratmeter i Mälarhuset i Gustavsvik. Inflyttning är planerad till första kvartalet 2024.

Skriven av Redaktionen 2023-04-26 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Lantmäteriet blir ny hyresgäst i Mälarhuset.
Bild: Corem


Lantmäteriet blir den femte hyresgästen som flyttar till Mälarhuset, som ställts om för att inhysa flera hyresgäster. Gustavsvik är ett område som utvecklas med inriktning på friskvård, hälsa och hållbarhet. I samma byggnad öppnade vid årsskiftet en stor friskvårdsanläggning och Corem utför omfattande projekt för att lyfta och modernisera utemiljön. På fastigheten produceras el från egen solcellsanläggning och inom kort utökas möjligheten för elbilsladdning.

– Vi är mycket glada över att Lantmäteriet väljer att sitta hos oss i Mälarhuset. Vi har jobbat tillsammans med Lantmäteriet en längre tid för att hitta den bästa lösningen för deras verksamhet, berättar Sandra Rudeflod, kommersiell fastighetsförvaltare på Corem i Västerås.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration