Flyttar från Stockholm till Uppsala

Uppsala Business Park fortsätter att locka till sig labb- och forskningsföretag.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-02-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Uppsala Business Park lockar till sig expanderande labb- och forskningsföretag.
Bild: Klövern


Senast i raden är Exthera AB – ett forskningsföretag, som specialiserat sig på kemiska modifieringar av biologiskt aktiva polysackarider – som flyttar från Karolinska Institutets Science Park till Uppsala Business Park.

– Det finns en stor efterfrågen på våra unika lokaler, med bland annat avancerade labbmiljöer och renrum, konstaterar Henrik Lindley, enhetschef på Klövern, som äger Uppsala Business Park.

– Vi har flera andra företag som nyligen har expanderat eller kommer att expandera i sina lokaler, som Lightlab, Oss Design, TdB Consultancy, Bioworks och Cavidi.

Finn er nya lokal i Uppsala!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Stigande hyresnivåer att vänta i Stockholm Stigande hyresnivåer att vänta i Stockholm Ytterligare ett huvudkontor till Torsplan i Stockholm Ytterligare ett huvudkontor till Torsplan i Stockholm "Speciella" lokaler på tapeten i Stockholm "Speciella" lokaler på tapeten i Stockholm Infrastrukturen är nyckelfrågan i Kista Infrastrukturen är nyckelfrågan i Kista Exchange till Dragarbrunnsgatan i Uppsala Exchange till Dragarbrunnsgatan i Uppsala Gott om lediga lokaler i Kista Gott om lediga lokaler i Kista