Arkipelagen växer hos Elof Hansson vid Järntorget

Elof Hansson Fastigheter har tecknat hyresavtal med Arkipelagen i Göteborg. Arkipelagen, som sedan ett antal år är hyresgäst i fastigheten vid Järntorget i Göteborg, förhyr nu ytterligare cirka 800 kvadratmeter som ansluter till kontorshotellets befintliga lokaler.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-12-01 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Arkipelagen ökar hos Elof Hansson.
Bild: Elof Hansson Fastigheter


Fastigheten ligger inom detaljplanen för Masthuggskajen på Första Långgatan alldeles intill Järntorget. Som fastighetsägare i området arbetar vi för att utveckla både våra egna fastigheter, och stadsdelen.

– Att Arkipelagen nu väljer att växa ytterligare hos oss och ge stadsdelen flera företag och organisationer möjlighet att hyra in sig i deras attraktiva lokaler, gläder oss mycket, säger Cecilia Apelgren, uthyrningsansvarig på Elof Hansson Fastigheter.

Arkipelagen erbjuder kontorsrum med full service till sina hyresgäster och fungerar som både kontorshotell, företagshotell och coworking space.

– Järntorget är fantastiskt. Vi är så glada för att fått möjligheten att bygga ut här. Det kommer bara bli bättre och bättre. Här kommer succesivt ett nytt centrum växa fram där vi har tillgång till alla bussar, spårvagnar och inte minst färjeförbindelsen över älven. Kopplar man detta med allt vad Haga- och Linnéområdet representerar så blir det perfekt, säger Daniel Carlsson, vd för Arkipelagen.

Arkipelagen tillträder sina nya lokaler i februari 2022 efter att ytorna anpassats att följa deras koncept och känsla.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration