Wallenstam hyr ut mer på Avenyn

Lindex och Kvarterskliniken utökar sina ytor hos Wallenstam på Avenyn och datakonsultföretaget Logikfabriken förlägger sitt nya kontor i fastigheten.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-09-08 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Wallenstam hyr ut mer på Avenyn i Göteborg.
Bild: Wallenstam


I Kopparhuset på Kungsportsavenyen 33 utökar Lindex sin butiksyta i entréplan. Den före detta butiksytan på plan två byggs nu om för Kvarterskliniken som hyr ytterligare 640 kvadratmeter.

– Vi har länge haft ambitionen att öppna ett modernt rehabcenter längs Avenyn för de som bor och vistas i innerstaden. Nu ser vi med spänning fram emot att i Mars 2022 få välkomna allmänheten till Kvartersklinikens första och helt nya rehabcenter i Göteborg, säger Nick Johansson, vd Medtanken Group/Kvarterskliniken.

– Vi är glada att tillsammans med Wallenstam vara med i utvecklingen av Avenyn där vi funnits i många år. Med bästa läge ser vi fram emot att välkomna alla våra trogna såväl som nya kunder till vår inspirerande och lättillgängliga fullsortimentsbutik på ett plan, säger Ann-Christine Bergstrand, Regionchef Lindex Sverige.

På Kungsportsavenyn 29 har Vigårdas övervåning byggts igen för att anpassas till nya kontorslokaler för Logikfabriken som i början av nästa år flyttar från Packhuskajen till Avenyn.

– Vi är ett mindre men expansivt IT-konsultbolag och kontoret är en viktig del i vår identitet och kultur. Vi vill vi skapa en mötesplats där alla ska trivas, hämta energi och inspiration. Att få göra det mitt på Avenyn i Göteborg, med allt utbud precis utanför dörren, bra förbindelser med kollektivtrafik och en adress som alla känner till, det blir inte mycket bättre än så, säger Daniel Kretz, ledningsgrupp Logikfabriken.

– Att ha möjlighet att möta våra kunders önskemål och omvandla både butiksyta och restaurang till kontorsytor känns väldigt bra. Genom denna omdisponering kan vi hjälpa våra kunder att utvecklas och dessutom välkomna nya hyresgäster till området, säger Marina Fritsche, vice vd och regionchef på Wallenstam.

Nu pågår lokalanpassningar och omfördelning av ytor på entréplan och plan två för att inom kort välkomna både nya och gamla hyresgäster till nya fräscha lokaler.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration