Hufvudstaden hyr ut 2 000 kvadratmeter kontor i Nordstan

Grant Thornton har valt att förnya sitt hyreskontrakt med Hufvudstaden gällande en kontorslokal om 2 000 kvadratmeter på Östra Hamngatan 26 i Nordstan, Göteborg. Lokalerna kommer att genomgå en renovering för att anpassas till ett än mer flexibelt arbetssätt.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-08-25 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Hufvudstaden förlänger hyresavtal med Grant Thornton.
Bild: Hufvudstaden


– Vi är mycket glada över ett fortsatt samarbete med Grant Thornton. De har har haft kontorslokaler hos oss sedan 2014 och nu förlängs vår relation med ett nytt kontrakt. Lokalerna i Nordstan kommer att anpassas för att stödja nya moderna arbetsformer. Det är en viktig del i vårt arbete att kunna möta våra kunders behov av förändringar som som skapar bättre förutsättningar för deras verksamhet säger Anki Håkansson, förvaltningschef Hufvudstaden, affärsområde Göteborg.

Grant Thornton är ett revisions- och konsultföretag med huvudfokus på revision, ekonomiservice, skatterådgivning och annan rådgivning. Bolaget har cirka 1200 medarbetare fördelade på 22 kontor i Sverige.

– Våra lokaler i Göteborg finns på bästa läge på Östra Hamngatan i Nordstan. Vi har efter många år i fastigheten nu valt att förlänga vårt avtal med Hufvudstaden. Vi ser fram emot att tillsammans nu skräddarsy lokalerna för att möta framtidens flexibla arbetssätt. Fokus är funktionella och effektiva lokaler för såväl våra medarbetare som våra kunder, säger Claes Jörstam, kontorschef i Göteborg.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration