CBRE får stort uthyrningsuppdrag av Nordea

Nordea samlar sina Stockholmsanställda på två enheter, lämnar bland annat 25 000 kvadratmeter på Lindhagensgatan. Nu får CBRE uppdraget att förmedla de kontorsytor i Stockholm city som Nordea avser lämna.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-08-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Nordeas nya huvudkontor på Mäster Samuelsgatan. Nordea lämnar stora kontorsytor som CBRE nu fått i uppdrag att hyra ut.
Bild: Strategisk Arkitektur


CBRE meddelar att bolaget har fått uppdraget att förmedla de kontorsytor i Stockholm city som Nordea avser lämna. Nordea har beslutat att samla de anställda i Stockholm i byggnaderna på Mäster Samuelsgatan (Mästerhuset) och Smålandsgatan/Hamngatan (PK-huset).

Ytorna som CBRE förmedlar är i prime location i CBD och på Kungsholmen. Uppdraget avser kontorslokaler om 5 000 kvadratmeter i Moodgallerian samt 25 000 kvadratmeter på Lindhagensgatan.

– Vi är glada över att vi fått förtroendet att förmedla dessa kontorslokaler i Stockholm. Båda kontoren är av högsta klass, i mycket attraktiva områden. Vi ser redan ett stort intresse från marknaden, säger Kim Grüneberger, Associate Director, Office Agency, CBRE.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration