Sveriges Snyggaste Kontor 2015: Omröstningen är öppen

I natt stängde nomineringsfasen för Sveriges Snyggaste Kontor 2015 och det var rekordmånga kontor som nominerats. Rösta fram ditt favoritkontor via länk inne i artikeln.

Skriven av Eddie Ekberg 2015-10-01 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

2014 års vinnare Björn Lindahl, Peter von Essen och Cecilia Jakobs från Arcona och Cilla Pettersson från BSK Arkitekter.
Bild: Pixprovider


Förra veckan startade nomineringen av Sveriges Snyggaste Kontor 2015. Det innebär att du nu kan gå in och anmäla ditt kontor för att ha en chans att vinna tävlingen i november.

Totalt har 52 kontor nominerats i Sveriges Snyggaste Kontor 2015. Det är cirka 25 procent (tio kontor) fler än förra året och jämför man med tidigare år är ökningen ännu större.

- Det känns fantastisk roligt att intresset för Sveriges Snyggaste Kontor ökar mer och mer för varje år. Jag tycker också att standarden på de nominerade kontoren är riktigt hög, säger Rolf Andersson, vd och grundare av Lokalnytt och Fastighetssverige som arrangerar Sveriges Snyggaste Kontor.

Nu har röstningsfunktionen öppnats på Sveriges Snyggaste Kontors webbplats. Gå in och rösta fram ditt favoritkontor här!

Den slutliga vinnaren av Sveriges Snyggaste Kontor kommer att presenteras på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november på Grand Hotel. Säkra din plats här.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration