Rikard Skoglund blir ny uthyrningschef på Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield utser Rikard Skoglund till ny Head of Agency Leasing. Teamet förstärks ytterligare med Jesper Almqvist i en roll som Senior Leasing Manager.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-04-07 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Rikard Skoglund. Obs: Bilden är ett montage.
Bild: Cushman & Wakefield/Istock


Cushman & Wakefield utser ny ansvarig chef för uthyrningsteamet genom att internrekrytera Rikard Skoglund. Teamet förstärks även ytterligare med Jesper Almqvist som Senior Leasing Manager. Båda två är redan nu involverade i ett flertal pågående projekt.

Rikard Skoglund har arbetat på Cushman & Wakefield sedan 2015. Han har varit verksam inom fastighetsbranschen i över 20 år. Rikard Skoglund har bred erfarenhet av hyresgästens behov. Han har tidigare arbetat på JLL och i egen verksamhet.

– Det ska bli mycket spännande att axla ledarrollen för detta fantastiska team. Min ambition är att vi ska vara det självklara valet för kvalificerade uthyrningstjänster, säger Rikard Skoglund, Head of Leasing.

Jesper Almqvist har redan börjat i rollen som Senior Leasing Manager. Han kommer närmast från egen verksamhet och har arbetat i fastighetsbranschen i närmare 20 år.

– Cushman & Wakefield är ett spännande bolag och jag ser fram emot att få arbeta med mina nya kollegor och tillsammans med övriga teamet fortsätta att skapa värde för våra kunder, säger Jesper Almqvist, Senior Leasing Manager.

– Med Rikards driv och djupa kunskap i branschen så kommer vi nu att växla upp vårt uthyrningsteam ytterligare. Att vara marknadsledande är inte självklart men med det här teamet där nu också Jesper ansluter så är jag övertygad om att vi kan leverera bästa tjänster till våra kunder, säger Karl Persson, vd för Cushman & Wakefield.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration