Niam hyr ut till Innovative Sales i Värtahamnen

Säljbolaget Innovative Sales väljer UNO till sitt nya kontor. Ytan uppgår till 570 kvadratmeter och inflytt sker i sommar.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-03-24 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

UNO - Värtahamnen.
Bild: Niam


Som en del i Värtahamnens förändring har Niam rustat upp och moderniserat kontorshuset UNO som blir ett av flera nya kontorskoncept i ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt. Byggnaden är energisnål och klimatsmart och certifieras i enlighet med Breeam In-Use. Totalt hyr Niam ut 7 300 kvadratmeter fördelat på fem våningsplan.

I februari 2021 tecknade det specialiserade säljbolaget inom bland annat telefon- och eventförsäljning, Innovative Sales, hyresavtal i UNO med inflytt sommaren 2021. Lokalerna i UNO är yteffektiva och nya hyresgäster har möjlighet att vara med och påverka planlösningen för att matcha sina specifika behov. Utöver de egna ytorna finns gemensamma mötesplatser och konferensrum.

– Värtahamnen är ett av de sista utvecklingsområdena innanför tullarna i Stockholm och vi ser ett växande intresse för både UNO och vårt nybyggnadsprojekt The Dockworks. Innovative Sales behöver flexibla, effektiva lösningar och då passar våra kontor bra, säger Ola Kolmert, projektutvecklare på Niam.

I fastigheten, som har en tydlig inriktning på hälsa och träning finns cykelparkering både inne och ute samt nybyggt gym och omklädningsrum för hyresgästerna. I byggnaden finns också det expansiva bolaget Ruff Golf som nyligen öppnat sin andra anläggning med golfsimulatorer i UNO. I närområdet finns padelhallen PDL Center, SATS, Kungliga Tennishallen samt ett flertal restauranger.

– Värtahamnen är en spännande plats där det kommer att hända mycket de kommande åren. UNO ger oss ett ljust, flexibelt kontor med träningsmöjligheter direkt i huset vilket våra anställda uppskattar, säger Dariush Hosseinian, vd för Innovative Sales.

Niam är en del av Stadsutvecklarna i Värtahamnen, det gemensamma bolaget som utvecklar Stockholms innerstads nya stadsdel i Norra Djurgårdsstaden. De gamla hamnmiljöerna ska fyllas med nya byggnader, mötesplatser, bostäder, arbetsplatser, restauranger och aktiviteter. Den nya stadsdelen Värtahamnen kommer även i framtiden att anlöpas av kryssningsfartyg med miljontals passagerare varje år. När Vision Värtahamnen förverkligats ska det finnas 20 000 arbetsplatser och 5 000 boende i området. Förutom UNO består Niams kontorsutvecklingsprojekt av nyproduktionen The Dockworks med 32 000 kvadratmeter uthyrbar yta.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration