Novi Real Estate får förvaltningsuppdrag för Vision

Novi Real Estate har, efter upphandling, tecknat förvaltningsavtal med fackförbundet Vision, avseende totalförvaltning av Visions fastighetsportfölj i Stockholms innerstad.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-02-24 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Kinga Kinnunen.
Bild: Novi Real Estate


Beståndet utgörs av bostäder och kommersiella lokaler i Stockholms innerstad. Novi kommer därmed att leverera professionell rådgivning och förvaltning inom administration, ekonomi, uthyrning, teknik och projekt samt drift i uppdraget.

– Vi är mycket glada för att ha fått detta uppdrag och för det förtroende som vi har fått av Vision. Novi kommer att vårda och förvalta Visions förtroende på bästa möjliga sätt. Vi är oerhört taggade på att komma igång med vårt samarbete och skapa värden som kommer komma fastigheterna, Vision och deras medlemmar till gagn, säger Kinga Kinnunen, förvaltningschef på Novi Real Estate.

– Novi har fått ett stort förtroende från Vision och dess medlemmar att förvalta och utveckla våra fastigheter och vi ser fram emot ett givande samarbete för att detta ska göras på bästa möjliga sätt, säger Kajsa Värna, chef för Verksamhetsstöd på Vision.

I upphandlingen använde Vision Torema Fastighetskonsulter AB som rådgivare.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration