Nya hyresgäster till Bernstorp

Lager 157 och Dogman blir nya hyresgäster på handelsplatsen Bernstorp i Arlöv utanför Malmö. Niam förvärvade fastigheten våren 2020 och har sedan dess aktivt arbetat med att utveckla handelsplatsen. Efter uthyrningarna är handelsplatsen Bernstorp nästintill fullt uthyrd till en stark hyresgästmix.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-12-16 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Bernstorp.
Bild: Niam


– Vi upplever ett stort intresse för Bernstorp, från såväl handlare som besökare, och vi är väldigt glada för att Lager 157 och Dogman väljer att etablera sig på Bernstorp. Det är två starka butikskoncept som kompletterar befintligt utbud och utökar handelsplatsens erbjudande. Vi ser många nya och spännande butikskoncept på handelsplatsen och fortsätter nu arbetet att utveckla Bernstorp ytterligare, säger Victor Wettergren, Fund Manager på Niam.

Lager 157 hyr cirka 2 200 kvadratmeter och butiken öppnar i slutet av februari 2021. Dogman öppnade sin butik 1 november 2020 och hyr cirka 1 050 kvadratmeter.

Bernstorp är en attraktiv handelsplats, väl positionerad på Malmömarknaden och består av fyra fastigheter om drygt 48 500 kvadratmeter uthyrningsbar area.

– Vi ser mycket fram emot att öppna vår nya butik på Bernstorp och få erbjuda handelsplatsens besökare vårt breda utbud. Vi upplever att vi fått ett ökat förtroende hos kunderna avseende sortimentet och att butikskonceptet i stora lokaler med egna entréer är väldigt uppskattat - både som shoppingupplevelse och för smidig paketutlämning, säger Johanna Winther, operativ chef på Lager 157.

– Vår övertygelse om att Bernstorp skulle bli Malmöregionens framtida nordliga Handelsdestination kan vi nu konstatera har bekräftats. Handelsplatsen går från klarhet till klarhet och vi är både stolta och glada över vårt fortsatta samarbete med Niam i form av kommersiella utvecklare för området, säger Ronald Rico, vd på RED.

RED ansvarar för det kommersiella arbetet och utveckling av lokaler på Bernstorp och har i samarbete med Newsec Asset Management och Niam förhandlat avtalen med hyresgästerna.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration