Systemair flyttar till Nordic Forum

Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Systemair om 600 kvadratmeter kontor i Nordic Forum på Torshamnsgatan 35 i Kista. Systemair flyttar sitt Stockholmskontor och showroom och tillträder sina nya lokaler under kvartal 2, 2021.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-12-09 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Nordic Forum.
Bild: Profi Fastigheter


Profi Fastigheter har genomfört en omfattande uppdatering av Nordic Forum och skapat en konceptfastighet med stora loungeytor, gym, cykelrum och flexibla kontorslösningar i form av det egenutvecklade konceptet C/O. Samtidigt har reception, restaurang och konferensytor totalrenoverats i samarbete med Sabis. Under vintern färdigställs en helt ny entré, fasader uppdateras och ny utemiljö skapas med tydligare angöring, stora grönytor med bland annat utegym och möbler för möten utomhus.

– Vår strategi att utveckla en kontorsprodukt med arbetsplatskvalité utöver det vanliga har fungerat fantastiskt bra. Systemair är det femte företaget som, sedan sommaren, har beslutat sig för att etablera nytt kontor i Nordic Forum, säger Thomas Jonasson, chef för strategisk uthyrning på Profi Fastigheter.

Profi Fastigheter förvärvade den 44 000 kvadratmeter stora fastigheten i november 2016 med relativt stora kontorsvakanser och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete. Fastigheten, som består av två huskroppar och 1 000 parkeringsplatser, ligger i bästa kommunikationsläge med gångavstånd till såväl Kista Centrum med tunnelbana som Helenelunds pendeltågsstation. Övriga hyresgäster är bland andra Sabis, Direktpress, Asus, Kofax, Hamamatsu och Strongpoint.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration