Göteborgs Auktionsverk till Masthugget

Ett av världens äldsta auktionshus, Göteborgs Auktionsverk med anor från 1600-talet, flyttar i månadsskiftet januari/februari till Andrégatan 9 i Masthugget, där man har tecknat ett sjuårigt avtal om 974 kvadratmeter med Stena Fastigheter.

Skriven av Nicklas Tollesson 2013-10-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

I dag finns auktionsverket på Tredje Långgatan.

– Tiderna förändras och vi med dem. Den en gång så moderna auktionsbyggnaden är inte längre ändamålsenlig för en effektiv och nutida auktionsverksamhet. Det har länge varit svårt med logistiken i lokaler utspridda på tre våningsplan. Efter noggrant övervägande flyttar vi nu till nya och bättre anpassade ­lokaler där vi kan expandera och fortsätta att modernisera vår verksamhet. Den nya affärslokalen är i ett plan i bottenplan och har generösa parkerings- och lastmöjligheter, säger Lena Hafdell, vd för Göteborgs Auktionsverk.

– Att Göteborgs Auktionsverk väljer att flytta sin verksamhet till oss är oerhört glädjande. Vi får här möjlighet att anpassa ytorna efter kundens önskemål vilket skapar goda förutsättningar för ett långsiktigt samarbete, säger Bengt Gustafsson, vd för Stena Fastigheter Göteborg.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Vill öka transparensen mellan företagen i Högsbo-Sisjön Vill öka transparensen mellan företagen i Högsbo-Sisjön Glödhet fastighetsmarknad i Göteborg Glödhet fastighetsmarknad i Göteborg Göteborgs hamn - en 400-åring som erbjuder logistiskt smörgårdsbord Göteborgs hamn - en 400-åring som erbjuder logistiskt smörgårdsbord Backa-Ringön – för hela Göteborg Backa-Ringön – för hela Göteborg Sisjöminglet skapar affärer Sisjöminglet skapar affärer De som förutspår den omritade kartan blir vinnare De som förutspår den omritade kartan blir vinnare