Theodor Jarnhammar ny uthyrningschef på JLL

Theodor Jarnhammar har utnämnts till Head of Office and Industrial Leasing för JLL:s verksamhet i Sverige. Han kommer närmast från rollen som director inom samma affärsområde. Han tillträder i januari 2020.

Skriven av Nicklas Tollesson 2019-12-18 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Theodor Jarnhammar.
Bild: JLL– Theodors kompetens och affärsmässighet säkrar en stark utveckling för den svenska uthyrningsverksamheten och befäster JLL:s ledande position inom utveckling och uthyrning av kommersiella fastigheter, säger Erik Skalin, Head of Agency.

Office and Industrial Leasing är en del av affärsområdet Agency, där även Tenant Representation, Retail Agency och Corporate Account Management ingår.

– JLL Agency är ett växande affärsområde och uthyrningsteamet är en viktig del i vår verksamhet. Jag har stort förtroende för Theodor som framgångsrikt drivit vår affärsutveckling med fokus på stora kontorsprojekt den senaste tiden, säger Erik Skalin.

Bland JLL:s större uppdrag på senare tid ingår Sergel Nova för AFA fastigheter, Folksams anrika fastighet Pegasus på Slottsbacken och LO:s primefastighet Klara Omega. JLL har i år också varit rådgivare i en av Sveriges största uthyrningar för Ikano Bostad och Rikshem i Farsta.

– Det senaste året har vi på Leasing arbetat hårt för att affärsutveckla och optimera vårt arbetssätt. Nu skalar vi upp för att bli än mer snabbrörliga och produktiva, allt för att skapa värde för våra uppdragsgivare, säger Theodor Jarnhammar.

Theodor tar över rollen som uthyrningschef efter Erik Skalin, som de senaste två åren ansvarat för Leasing-verksamheten utöver sin roll som chef över hela affärsområdet Agency.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration