Kontor i Mölndal

Partnertext

I det expansiva Mölndal skapar Sigillet moderna, flexibla kontorslokaler av hög kvalité – i ett mycket starkt kommunikationsläge.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-04-08 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

I kontorsklustret kring Alfagatan i Mölndal väntar framtidens kontor på sin hyresgäst – och på att byggas.
Där står Sigillet redo att uppföra kontorslokaler om 358 till 750 kvadratmeter i hög kvalité på entréplan. Lokalerna skapas med flexibel lösning som enkelt kan delas av för att anpassas efter och passa den hyresgäst som flyttar in i lokalen.

– Det blir nybyggda kontor med flexibel lösning och hög standard. Hyresgästen har möjlighet att påverka utformningen av kontorsytorna och kan välja mellan öppen planlösning eller alternativ med separata kontorsrum, berättar Henrik Nilsson, vd för Sigillet.

När står lokalerna klara för inflyttning?
– De står färdigställda fyra månader efter kontraktsskrivning.

På Alfagatan har redan flera starka bolag sina kontor. Lokalerna ligger i nära anslutning Pedagogen i det expansiva Mölndal som växer och blir ett allt mer attraktivt läge. Några minuter bort från Alfagatan ligger den södra delen av vackra grönområdet Änggården som erbjuder möjligheter till promenader eller joggingturer. Serviceutbudet erbjuder en rad restauranger och affärer i Mölndals centrum och nya Mölndal Galleria samt i Sisjön, som båda ligger ett par minuters bilväg bort.

Tillgängligheten i området är enastående. Det nås snabbt med kollektivtrafik och har nära anslutning till de stora lederna och mycket goda parkeringsmöjligheter.

– Problemen med tillgänglighet och parkering som man kan ha i centrala Göteborg är helt borta. Det är lätt för kunder att hitta dit och de har möjlighet att få parkering, säger Henrik Nilsson.

– Här får du möjlighet att hyra moderna, anpassade lokaler i nära anslutning till de stora lederna. Kommunikationsmässigt är det väldigt, väldigt bra.

Artikelbild


Vem passar lokalerna?
– Det är ett väldigt bra läge för bolag med besökande kunder. Men det passar egentligen väldigt många att sitta här ute med det kommunikationsläget och närheten till lederna.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration