Wayne's Coffee slår upp dörrarna för KRAV-märkt fika i nya Mölndal Galleria

Den 27 september öppnar Wayne’s Coffee i Mölndal Galleria. Kaféet blir kedjans 87:e i Sverige och den andra öppningen i Göteborgsområdet på kort tid.

Skriven av Redaktionen 2018-09-26 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

– Det känns väldigt kul att öppna i Mölndal Galleria och läget kunde inte vara bättre. Vi har en hörnlokal med en stor fin uteservering mot torget. Vi är också väldigt glada över samarbetet med franchisetagarna Saryas och Sara Othman, där Saryas är kock med ett långt förflutet i branschen, säger Mats Hörnell, VD på Wayne's Coffee.

Det första Wayne's Coffee öppnade i Stockholm år 1994. Under 2016 blev hela kedjan KRAV-certifierad och året därpå blev man Årets Franchisekedja. Med öppningen i Mölndal Galleria finns 87 Wayne's Coffee i Sverige och totalt 121 kaféer i åtta länder.

– Jag och Sara är stolta över att nu vara en del av Wayne's Coffee. För oss är miljön en stor fråga och vi ser fram emot att kunna erbjuda gallerians besökare gott och ekologiskt fika. Att Wayne's jobbar hårt med hållbarhetsfrågan var avgörande för oss i vårt val av koncept, säger Saryas Othman, franchisetagare till nya Wayne's Coffee i Mölndal Galleria.

Kaféet i Mölndal blir kedjans andra öppning i Göteborgsregionen på kort tid. Innan sommaren öppnade Wayne's Coffee i Kungsbacka.

– Nu expanderar vi i snabb takt på västkusten. Vi ser stor potential för fler kaféer i Göteborgsområdet och vi kikar hela tiden efter nya bra lägen, säger Wayne's Coffees VD Mats Hörnell.

Öppningen av Wayne's Coffee i Mölndals Galleria, då Saryas och Sara Othman klipper band tillsammans med en representant för Wayne's Coffee centralt, sker den 27 september klockan 15.00 för VIP-inbjudna och press. Klockan 17.00 samma dag öppnar kaféet upp för allmänheten.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration