Lokalnytt arrangerar Fastighetskvinnan - ett nytt unikt seminarium

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 3 september. Det unika med seminariet är att samtliga talare är kvinnor.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-12-01 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fastighetsbranschen har länge varit mansdominerad, men på senare år har allt fler kvinnor lagt beslag på toppositionerna inom branschen.

Lokalnytts och Fastighetssveriges seminarium Fastighetskvinnan 2014 är ett sätt att lyfta fram framgångsrika kvinnliga förebilder inom fastighetsbranschen – samtidigt som besökarna får en djup insikt om vad som händer på marknaden just nu.

Fastighetskvinnan är ett klassiskt affärsseminarium där olika delar av fastighetsbranschen berörs, men det innehåller också ett flertal punkter som handlar om jämställdhet och mångfald inom det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen.

Flera av de tyngsta namnen på marknaden är redan klara som talare, bland andra börs-vd:arna Biljana Pehrsson (Kungsleden), Ingalill Berglund (Atrium Ljungberg) och Eva Landén (Corem).

På specialsajten fastighetskvinnan.se kan du följa arbetet med seminariet. Här lägger vi fortlöpande upp nyheter kring seminariet, och här kan du också anmäla dig.

Våra partners i eventet är, så här långt, Akademiska Hus, Sveriges näst största fastighetsbolag, Newsec, Nordens största fastighetskonsult och KPMG, en av världens största revisionsbyråer.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration