Svensk Byggtjänst flyttar in i Spelbomskan

Newsec har på uppdrag av Folksam tecknat ett femårigt hyresavtal om 1 630 kvadratmeter i fastigheten Spelbomskan 12 vid Odenplan. Den nya hyresgästen är Svensk Byggtjänst som flyttar in i november. Företaget har ställt höga krav på öppna och moderna ytor varför nu lokalen byggs om och renoveras inför inflyttningen i höst.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-09-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

– Eftersom vi själva arbetar med att utveckla verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet samt lönsamhet runtom i Byggsverige, var lokalernas yteffektivitet ett givet krav från vår sida, säger Erik Hellqvist, vd på Svensk Byggtjänst.

En renovering pågår nu av hela fastigheten som har en totalyta om drygt 28 000 kvadratmeter. Sedan tidigare finns Coop Konsum, Sats och konferens- och mötesarrangören 7A i huset. I bottenplan finns även ett stort garage där företagen Parkman och Hertz är nya hyresgäster.

– Vi har arbetat med uthyrning i huset under en period och det har gått mycket bra. Vi kommer kunna erbjuda ytterligare attraktiva lokaler i fastigheten längre fram, säger Maria Krumlinde, uthyrningsansvarig på Newsec Asset Management.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration