Lidl öppnar i Femman

Lidls nya butik öppnar i Nordstan i slutet av 2018. Butiken kommer att ligga på nedre plan i Femman och omfatta 1 600 kvadratmeter.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2018-05-25 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Lidls nya butik öppnar i slutet av 2018.
Bild: Dino Soldin


Lidl kommer att ha två entréer och nås direkt via rulltrappa och hiss ner från gatuplan vid Post­gatan samt via entrén från Femmans nedre plan.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Lidl till Femman. Lidls butik kommer att ytterligare stärka Femman som en självklar destination och det känns mycket positivt att vi inom kort kan erbjuda ett utökat utbud inom dagligvaruhandel mitt i centrala Göteborg, säger ­Cathrine Söderström, chef affärsutveckling butik, Göteborg, Hufvudstaden.

– Detta är en särskilt spännande etablering för oss med enorm potential, en butik med fullt sortiment i hjärtat av Göteborg. Nordstan är en central plats och här har vi potential att dagligen nå en mycket stor del av stadens samtliga invånare och besökare, säger Christoffer Wennergren, fastighetschef Region Väst på Lidl Sverige


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration