Kista Galleria får nya hyresgäster

Under våren öppnar fyra nya matkoncept i Kista Galleria; Vigårda, Dos Gringos, Snackbar och Taco Bar. Även Swarovski, Rusta, Normal och Mr Espresso är klara för etablering. Kista Galleria kommer också att genomgå en stor modernisering.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2018-05-04 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Kista Galleria moderniseras och välkomnar flera nya hyresgäster.
Bild: Citycon


– Vi arbetar konstant med att utveckla vårt erbjudande och matutbudet är en viktig del av Kista Galleria. Fler än var tionde besökare äter i foodcourten. Därför är vi väldigt glada att kunna erbjuda mat från några av Sveriges främsta kockar, till priser som passar de allra flesta. Det här kommer att bidra till att Kista Galleria fortsätter att vara Kistas främsta mötesplats, säger Magnus Åkesson, affärsområdeschef på Citycon.

Utöver ett breddat restaurangutbud kompletteras även butiksutbudet med flera nyheter.

– Hittills har vi tecknat avtal med nya varumärken för sammanlagt 5 000 kvadratmeter, varav några varumärken ännu är sekretessbelagda. Nästa steg i arbetet med att förnya butiksmixen blir att utöka dagligvarusidan och bredda nöjesutbudet, säger Magnus Åkesson.

Ompositioneringen kommer att påbörjas 2018 och planeras färdigställas 2019. Butiks­mixen kommer att förändras löpande.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration