66 miljoner för topplägenheten i Karlatornet

Nu är den största lägenheten i Karlatornet på Lindholmen såld – 66 miljoner kronor blev prislappen för den 370 kvadratmeter stora lägenheten.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2018-04-26 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Lägenheten högst upp i Karlatornet kommer att omfatta 370 kvadratmeter.
Bild: Karlastaden Utveckling


Lägenheten kommer att ligga i sydväst högst upp i Karlatornet och den sträcker sig över fyra våningar.

Här kan man njuta av utsikten från cirka 240 meters höjd i en bostad med två privata takterrasser på totalt 115 kvadratmeter, utomhuspool, internhiss, vinterträdgård och privat garage i garaget.

Bostäderna som är belägna på Karlatornets fyra översta våningsplan upplåts med äganderätt.

– Det är kanske svårt att riktigt förstå för en utomstående, men det här är bostäder som knappt har sin motsvarighet i New York, Hong Kong eller Tokyo. Det här är design på högsta nivå; fönster från golv till tak, egen pool på taket och privata takterrasser. Du svävar bokstavligt talat i himlen. Vare sig du köper en etta på 36 kvadratmeter eller en "sky-villa" på 370 kvadratmeter kommer du att tappa hakan varje gång du kommer hem. Att få vara mäklaren som får sälja ren lycka, det är verkligen en ära, säger Niklas Berntzon, fastighetsmäklare på Eklund Stockholm New York.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration