Fastighetseliten – och Oscars­regissören!

Erik Selin, Cecilia Fasth, Hans ­Wallenstam – och ­Ruben Östlund! På framtidsseminariet Göteborg 400+ träffar du både den göteborgska fastighetseliten – och ­regissören bakom succéfilmen The Square.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2018-04-25 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ruben Östlund, regissören bakom Oscarsnominerade The Square, kommer till seminariet 400+ för att prata om social hållbarhet med Göteborgs stadsarkitekt Björn Siesjö.


Tillit är en av utgångspunkterna för Göteborgs­regissören Ruben Östlunds film The Square som har erövrat biodukarna över hela världen det senaste året. I centrum för filmen står "Rutan" som är en installation på temat tillit. På seminariet Göteborg 400+ samtalar Ruben Östlund med Göteborgs stadsarkitekt Björn Siesjö om tillit och social hållbarhet i stadsplaneringen. Kan tankarna från The Square överföras till Göteborg?

Göteborg 400+ är ett framtidsfokuserat seminarium – det handlar om hur staden ser ut efter Göteborgs 400-årsjubileum, på 2020-talet och framåt.

De kommande åren ska stora delar av Göteborg förändras och bebyggas. Västlänken ska grävas och färdigställas, redan till 2021 ska den första linbanan stå klar, Karlastaden ritar på ett mycket kraftigt sätt om stadens skyline, runt centralstationen ska en helt ny stadsdel växa fram, likaså i Frihamnen, på södra Älvstranden och så vidare.

Stora delar av den göteborgska fastighetseliten kommer att vara på plats på Elite Park Avenue Hotel den 30 maj och dela med sig av sina tankar om Göteborgs framtid och affärsmöjligheterna som dyker upp på marknaden. Så om du arbetar med – eller bara är intresserad av – de stora frågorna runt Göteborgs framtid så är det här seminariet för dig! Läs mer och anmäl dig på www.fastighetssverige.se/400+


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration