Ny restaurangkedja till Fältöversten

2018 kommer ett nytt restaurang­stråk att växa fram längs Erik Dahlbergsallén och upp mot Valhalla­vägen. Nu är det klart att Phil’s Burger blir en del av det nya restaurangstråket.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2018-03-31 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Phil's Burger tar plats på det nya restaurangstråket.
Bild: Phil's Burger


– Vi är riktigt glada att öppna på Fält­översten. Med riktigt bra hamburgare, hembakat bröd och dubbelfriterad pommes frites kan vi erbjuda alla de som bor och rör sig här i hjärtat av Östermalm en avslappnad matupplevelse, säger Philip Örtengren, grundare av Phil’s Burger.

– Det finns ett sug efter kvalitetsburgare runt Karlaplan och Phil’s Burger kommer verkligen att kunna mätta den hungern. Därför tror jag att de blir ett klockrent tillskott till vårat nya restaurangstråk! Inom kort hoppas vi kunna presentera ytterligare grannar, säger Tobias Edberg, centrumchef för Fältöversten.

Totalt kommer Fältöversten att välkomna fyra nya restauranger med tillhörande uteserveringar. I dag är det klart att Vissani Pasta och Phil’s Burger flyttar in.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration